четвртак, 02. октобар 2014.

Blog "Mamina jela" predstavlja - FOODPANDA - Kućna dostava hrane, naručivanje preko internetaZavirite u jelovnik restorana u vašoj blizini i naručite preko inetrneta kućnu dostavu hrane. Sada je tu za vas Foodpanda

Foodpanda je vodeći servis za online naručivanje hrane aktivan u 28 zemalja. Kompanija se fokusira na tržišta u centralnoj i istočnoj Evropi, Aziji, Latinskoj Americi i Africi i ima oko 3 milijarde korisnika širom sveta.

Foodpanda ima ostvareno partnerstvo sa hiljadama restorana, te je u mogućnosti da svojim korisnicima ponudi veliku raznovrsnost, kao i sjajnu platformu za naručivanje hrane koja je prilagođena krajnjem korisniku, brza, efikasna i veoma pristupačna.

Za korisnike:

Foodpanda korisnicima predstavlja online trgovinu sa raznovrsnom gastronomskom ponudom od salata, pizza, balkanske kuhinje, preko vegetarijanske i posne, do indijske, azijske i mnogih drugih nacionalnih i internacionalnih kuhinja i specoijaliteta. Korisnici na platformi biraju svoja omiljena jela, a foodpanda procesuira narudžbinu restoranima koji dostavljaju obrok do korisnikove kućne ili poslovne adrese.

Plaćanje je prilikom preuzimanja ili online.

Za restorane:
Foodpanda pomaže restoranima da povećaju svoju prodaju kako online, tako i preko mobilnih uređaja i snabdeva ih najnovijim tehnologijama i analitikom.

 Foodpanda u vašem džepu!
 Ovde preuzmite besplatnu aplikaciju - najbrži način da naručite hranu.


Sa bloga "Mamina jela" preporuka za Foodpandu!


                                                                                                    

Нема коментара:

Постави коментар